"Als dat wat je doet niet werkt.. doe het dan anders"

Even voorstellen...

Versterken

"Door ergens anders naar te kijken valt er een last van je schouders"

Hallo! Ik ben Trucella, oprichter en eigenaar van TVM. Mijn kracht is mensen versterken in persoonlijk-en arbeidssituaties. Aan anderen het voordeel geven van mijn opgedane kennis, levens- en werkervaring...daar doe ik het voor! Als klanten blij de deur uitgaan is dat voor mij het hoogst haalbare.

"Een probleem is geen probleem maar een tekort aan informatie"

Stress wordt veroorzaakt door hoe je met de dingen omgaat. Je gedachten die je ergens over hebt. We maken het ons zelf vaak moeilijk met alle belemmerende gedachten en de emoties die erbij horen. Dit is de bron voor alle verandering. Creativiteit, een positieve visie ontwikkelen en hiernaar handelen is het doel. Zo verander je blijvend je reactie patronen.. door te kiezen voor nieuwe gedachten en reacties en doen. Ik ben inmiddels een ervaringsdeskundige en zó enthousiast hierover dat ik diverse trainingen volg en gevolgd heb. Je raakt nooit uitgeleerd! Kun je je voorstellen hoeveel rust, vrijheid en energie dit jóu zal geven?  

"Het trainen van je gedachten of te wel met je gedachten naar de sportschool gaan
" Byron Katie 

Gedachten

Hoe ga je om met gedachten die je niet ondersteunen? Geloof je alles wat je denkt? Er gaat een wereld voor je open vanaf het moment dat je je bewust bent van deze gedachten. De stressvolle gedachten zijn niet nodig! Je kunt een eerste stap nemen om over de schutting te kijken…verder dan je emoties.. en je gedachten onderzoeken. Leren op een afstand te observeren en bepalen hoe je het beste kunt en wilt omgaan met de omstandigheden. Dat is je vertrekpunt.

Of het nu gaat om vraagstukken in:

• Werksituaties
• Balans en zingeving
• Persoonlijke effectiviteit
• Ondernemen
• Relaties

De positieve verandering begint bij het onderzoeken van je gedachten.

Ik coach vanuit eigen ervaring

Precies daarom kan ik jou helpen! Als ik in mijn leven niet de nodige ervaring opgedaan zou hebben, had ik dit werk niet kunnen doen. Van zien, luisteren en voelen van wat er om me heen gebeurde heb ik veel geleerd. Ik merk(te) dat velen worstelen met dezelfde uitdagingen in het leven en dat we zèlf de oplossing in huis hebben.

Voor mij is altijd de vraag: heb je de wil om je gewenste verandering te realiseren? Dan kan ik je zeker helpen met hoe je dat kunt doen! Ik geniet ervan om mensen te leren hoe ook zij meer rust, vrijheid en vooral veel minder stress kunnen ervaren. Ik heb geleerd niet bij de pakken neer te gaan zitten en actief op zoek te gaan naar andere mogelijkheden. Vanuit een weten dat je altijd een keuze hebt. Ik vind het onzettend belangrijk dat jij het leven kunt leiden dat je graag wilt!

Visie

"Mensen kunnen zich ontwikkelen, groeien, leren, veranderen als zij het zelf de moeite waard vinden en over de juiste mogelijkheden beschikken"

Mijn uitgangspunt is dat we als mens verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven. Dit levert je persoonlijk leiderschap op. Er zijn heel veel mogelijkheden om je te ontwikkelen! In het aanboren van deze mogelijkheden begeleid ik je graag. 

Kennis en Ervaring

Voordat ik met TVM begon, heb ik ruim 15 jaar brede ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening op verschillende commerciële, management en HRM posities waarin mens en arbeid centraal staan. Mijn werkervaring heb ik aangevuld met gerichte opleidingen en trainingen op het gebied van : management, sales, communicatie, psychologie, NLP, kernkwadranten, enneagram, coaching, loopbaanadvisering, assessments- waaronder MDI Gedrag en Drijfveren, familieopstellingen, competenties, The Work van Byron Katie, intuïtieve ontwikkeling en quantumpsychologie.

Certificering

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches: de NOBCO en de beroepsvereniging voor Loopbaan Professionals Noloc. Vanuit TVM werk ik samen met andere ondernemende professionals met eigen specialisaties. Omdat wij hechten aan integer vakmanschap werken wij volgens de gedragscodes van de NOBCO, Noloc en het CMI.

Met het juiste coachingsprogramma heb je binnen een maand resultaat. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Bel mij terug l Mail mij l
Home

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Vrijblijvend persoonlijk advies
Kiezen voor TVM
 • Ruime ervaring op het gebied van mens, ontwikkeling, werk en organisaties
 • Geïntegreerde aanpak waarbij je als totale persoon groeit en bewust wordt
 • Betrokken, maatwerk, gecertificeerd
 • Flexibel: afspraken tussen 08.00-22.00 en in het weekend
 • Gratis kennismaking en advies
 • Landelijk netwerk van gespecialiseerde (loopbaan) coaches, trainers en adviseurs
 • Kennis arbeidsmarktmogelijkheden
 • Persoonlijke niet tevreden - geld terug garantie
@Inspiratienu Nieuwsbrief
 • Inzichten
 • Ervaringen
 • Aanbiedingen
 • Tips

Meld je aan

 

Netwerken
Trucella van Moorselaar

"Sluit je aan bij mijn netwerk"

"Netwerken werkt"
''Solliciteren is een vak''
"Een coach zorgt ervoor dat je op plekken komt waar je zelf geen toegang tot hebt"
''Doen waar je goed in bent''
''Je leven achterwaarts begrijpen, voorwaarts leven''
''Investeren in inzichten is investeren in jezelf''
''Alles wat je traint daar word je beter in''
"Als je overweegt te stoppen, bedenk dan waarom je begon"
''Een ja maar is eigenlijk een nee want..''
''Voer de regie over je leven''
''De dingen zijn niet zoals we ze zien..''
''Waarom werk ik hier eigenlijk?''
''Als je praat vertel je wat je weet, als je luistert leer je''
"Het leven is niet ingewikkeld, wij doen ingewikkeld"
"Zij geloofde dat zij het kon en deed het"
contact

TVM Werk & Advies
Veembroederhof 273
1019 HD Amsterdam

020-4191591
06 40888662
info@tvmwerkenadvies.nl

 

Vergoedingen

Tarieven