Iedereen een eigen coach

Lijkt dat je niet fantastisch, iedereen een eigen coach! Iemand bij wie je altijd terecht kunt, iemand die echt naar je luistert en je inzichten/perspectief geeft waar je zelf mee verder kunt. Waarom zou je het alleen doen?

"Het is maar hoe je erover denkt"

Vroeger werd je een beetje meewarig aangekeken als je een coach had. Nu wordt het als een kracht gezien, omdat je bereid bent jezelf te ontplooien. Een coach die jou inspireert, uitdaagt en tools aanreikt om je gedrag en resultaten te optimaliseren.  

Ervaar hoe leuk ontwikkelen is en wat persoonlijke coaching je oplevert

"Persoonlijke coaching? Je bewust worden van je eigen kracht, vaardigheden en mogelijkheden op een inspirerende, praktische wijze met humor. Doortastend, relativerend, spiegelend met aandacht en enthousiasme"

Visie

Mijn visie is dat mensen kunnen ontwikkelen, groeien, leren, veranderen als zij het zelf de moeite waard vinden en over de juiste mogelijkheden beschikken.

Persoonlijk leiderschap 

Mijn uitgangspunt is dat we als mens vaak keuzes hebben en verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven. 

Deze visie levert je persoonlijk leiderschap op. 

Zowel in persoonlijke- als arbeidssituaties. Dat staat niet los van elkaar. Er zijn heel veel mogelijkheden om je te ontwikkelen! In het aanboren van deze mogelijkheden begeleid ik je graag. "Een probleem is geen probleem maar een tekort aan informatie" 

Leven vanuit het nu 

"Mijn focus is gericht op je leven te laten bepalen door het nu en niet door ervaringen vanuit het verleden en/of angsten voor de toekomst"

Stress (piekeren) bijvoorbeeld wordt o.a. veroorzaakt door hoe je met de dingen omgaat. Je gedachten die je ergens over hebt. Je stress geeft aan dat je ergens bang voor bent! We maken het ons zelf vaak moeilijk met alle belemmerende gedachten en de emoties die erbij horen. Dit is de bron voor alle verandering. Creativiteit, een positieve visie ontwikkelen en hiernaar handelen is het doel. Zo verander je blijvend je reactie patronen.. door te kiezen voor nieuwe gedachten, reacties en doen. 

Succesformule coaching 

"De succesformule coaching zorgt voor inzichten en bewustwording, een nieuwe kijk op je leven, rust, vrijheid en kracht" 

Ik versterk je zodat je gewenste veranderingen kunt inzetten, beter weet wat je wilt en dit ook kan realiseren ( hoe). Dit doen we in korte, praktische sessies, waarin je zelf tot ontdekkingen komt. Dat werkt namelijk het allerbeste. Het levert je concrete handvatten op om je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling verder vorm te geven. Met zelfvertrouwen!

"Bewustwording door herkennen en erkennen. Dit stelt je in staat zelf te kiezen en levert je persoonlijk leiderschap op" 

Met de juiste werkwijze en jouw inzet ervaar je al binnen een maand resultaat. Ontwikkel je potentieel. Verken je mogelijkheden. Bel mij l Mail mij l  Home