Management coaching

'Je managet dingen, je leidt mensen'

Herkenbaar

Hoe geef je leiding aan een team van individuen? Hoe versterk je jezelf in persoonlijk leiderschap? Hoe ga je om met weerstand en voer je lastige gesprekken? Hoe ontwikkel je flexibiliteit in je communicatiestijlen? Hoe zorg je voor een veilige en effectieve samenwerking binnen je team? Hoe begeleid je een verandering? Hoe zorg je ervoor dat je effectief met de verschillende belangen en dilemma’s binnen de organisatie omgaat? Hoe geef je situationeel leiding? Hoe zorg je ervoor dat je impact hebt?

De essentie: groeien als mens en ontwikkeling van essentiële leiderschapskwaliteiten en leiderschapsvaardigheden. We beginnen bij het begin, je persoonlijke ontwikkeling! Je succes als leidinggevende hangt sterk af van je persoonlijk optreden! De rode draad in onze werkwijze: praktisch, inspirerend, flexibel en resultaatgericht. We geloven in de kracht van de combinatie van management en leiderschap!

'Eerst begrijpen en dan begrepen worden' ~ Stephen Covey

Wat levert management coaching je o.a. op

● bewustzijn van gedrag en effectief beïnvloeden ● kracht en zelfvertrouwen ● effectief leiderschap op een hoger niveau ● groei in je persoonlijk leiderschap ● het maximale uit je team halen ● ontwikkeling van de juiste leiderschapsvaardigheden ● effectief communiceren in lastige situaties ● Situationeel begeleiden van teamleden ● groei in je coachingsvaardigheden ● draagvlak voor jou ideeën binnen de organisatie ● strategisch denken en doen ● effectief begeleiden van veranderingen ● regie over je loopbaan ● waardevolle inzichten ● tijd 

Management coaching via TVM 

TVM Werk & Advies heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en snapt waar je in de praktijk mee te maken hebt. We trainen en coachen zowel individueel als in een groep, van één uur tot een half jaar of een jaar. Als eerste starten we met het bespreken van je leerdoelen zodat we een traject op maat voor je kunnen maken. We willen graag gericht en effectief samen met je werken aan je ontwikkeling! Een rode draad in alle programma’s is waardevolle feedback op je functioneren als leidinggevende en inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en mogelijke belemmeringen. We starten daarom altijd met persoonlijke ontwikkeling omdat dit een voorwaarde is voor succesvol managen en leiden.

Meer informatie

'Zorg voor een goede balans tussen waarderen en confronteren'

Management coaching is maatwerk en hangt af van je leerbehoeften en de inschatting van waar jij nu staat. Het kan zijn dat een coaching van twee uur je verder helpt en het kan ook zijn dat je een periode begeleidt wilt worden. Veel is mogelijk! De focus ligt op dat je het geleerde direct kunt toepassen o.a. mbv praktisch hand-outs en checklists. Wil je je jezelf verder ontwikkelen? Maak een vrijblijvende afspraak en verken de mogelijkheden.

Bel mij terug l Mail mij l Home

"Een coach zorgt ervoor dat je op plekken komt waar jezelf geen toegang tot hebt"

“Overtuigend solliciteren is een vak"

"Je leven achterwaarts begrijpen, voorwaarts leven"

"Investeren in inzichten is investeren in de kwaliteit van je leven"

"Alles wat je traint daar word je beter in"

"Als je overweegt te stoppen met je ontwikkeling, bedenk dan waarom je begon"

"Voer de regie over je leven"

"De dingen zijn vaak niet zoals we ze zien …"

"Doe jij waar je goed in bent?"

"Als je praat vertel je wat je weet, als je luistert leer je"

"Het leven hoeft niet ingewikkeld te zijn, vaak doen wij ingewikkeld"