"Als dat wat je doet niet
werkt.. doe het anders"

Even voorstellen ...

'Door ergens anders naar te kijken valt er een last van je schouders'

Hallo! Ik ben Trucella, trainer, coach en ondernemer. Dit doe ik vanuit TVM Werk & Advies en de VanDoen academie (opleider in de zorg). Mijn kracht is mensen versterken in persoonlijke- en arbeidssituaties. Aan anderen het voordeel geven van mijn opgedane kennis, levens- en werkervaring ... dat drijft mij! Mijn beste resultaat bestaat uit dat mijn klanten de gewenste resultaten behalen met meer gemak en vanuit zelfvertrouwen. 

'Een probleem is geen probleem maar eerder een tekort aan informatie' 

Alle ontwikkeling begint bij de juiste mindset. Stress wordt bijvoorbeeld vaak veroorzaakt door hoe je met de dingen omgaat. Je eigen gedachten die je ergens over hebt. We maken het ons zelf vaak moeilijk met alle belemmerende gedachten en de emoties die erbij horen. Dit is de bron voor alle verandering. Creativiteit, een positieve visie ontwikkelen en hiernaar handelen is het doel. Zo verander je blijvend je reactie patronen....door te kiezen voor nieuwe gedachten, reacties en doen. Ik ben inmiddels een ervaringsdeskundige en zó enthousiast over het toepassen van de  kracht van je mindset dat ik het jou ook graag leer. Kun je je voorstellen hoeveel rust, vrijheid en energie dit jóu zal geven in lastige situaties of situaties waarin je verandering wilt? 

'Het trainen van je gedachten of te wel met je gedachten naar de sportschool gaan' Byron Katie

Gedachten

Hoe ga jij  om met gedachten die je niet ondersteunen? Geloof je alles wat je denkt? En handel je er ook naar? Er gaat een wereld voor je open vanaf het moment dat je je bewust bent van deze gedachten en je jezelf een andere mindset geeft. Leren op een afstand te observeren en bepalen hoe je het beste kunt en wilt omgaan met de omstandigheden. Dat is je vertrekpunt. 

Of het nu gaat om vraagstukken in:

  • Werksituaties
  • Loopbaanontwikkeling
  • Ondernemen
  • (Persoonlijk) Leiderschap

Ik coach en train vanuit eigen ervaring 

Precies daarom kan ik jou helpen! Als ik zelf in mijn leven niet de nodige ervaring opgedaan zou hebben, had ik dit werk niet kunnen doen. Van zien, luisteren en voelen van wat er bij mij en om me heen gebeurde heb ik veel geleerd.

Voor mij is altijd de vraag: heb je de wil om je gewenste verandering te realiseren? Dan kan ik je zeker helpen met hoe je dat kunt doen! Ik heb zelf geleerd niet bij de pakken neer te gaan zitten en actief op zoek te gaan naar andere mogelijkheden. Vanuit een weten dat je vaak een keuze hebt!

Visie

'Mensen kunnen zich ontwikkelen, groeien, leren, veranderen als zij het zelf de moeite waard vinden en over de juiste mogelijkheden beschikken'

Mijn visie is dat we als mens verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven. Dit levert je persoonlijk leiderschap op. Er zijn heel veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. In het aanboren van deze mogelijkheden begeleid ik je graag!

Kennis en Ervaring

Voordat ik met TVM Werk & Advies begon, heb ik ruim 15 jaar brede kennis en ervaring opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening op verschillende commerciële, management en HRM posities waarin mens en werk centraal staan. Mijn werkervaring heb ik aangevuld met gerichte opleidingen en trainingen op het gebied van: management, leiderschap, sales, communicatie en beïnvloeding, psychologie, NLP, (team)coaching, Acceptatie Commitment Therapie (ACT), loopbaanadvisering, trainerschap, familieopstellingen, The Work van Byron Katie, intuïtieve ontwikkeling en quantumpsychologie. Ik investeer jaarlijks in mijn eigen ontwikkeling en volg graag denkers met impact. In mijn werkwijze vertaal ik deze kennis en ervaring naar praktische tools en inzichten waar je gelijk iets mee kunt! ‘Wat kun je morgen doen met wat je vandaag leert’.

Opdrachtgevers

Ik werk graag voor zowel particulieren als organisaties. Zolang de vraag maar gaat over mens, werk en ontwikkeling! Voor alle beroepsgroepen! Met een specialisatie binnen de zorg.

Certificering 

Certificering zorgt voor blijvende aandacht voor kwaliteit. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches: de NOBCO en de beroepsvereniging voor Loopbaan Professionals Noloc.

Bel mij terug l Mail mij l  Home

"Lieve Trucella, een verhaal voor elke leersituatie! Je weet veel en je kunt het fantastisch overbrengen. Dank voor alle leersituaties, voor je kritische en opbouwende feedback en vooral voor jouw vertrouwen. Mijn zelfvertrouwen is er enorm door gegroeid!" Rieke Training Persoonlijke Effectiviteit

"Een coach zorgt ervoor dat je op plekken komt waar jezelf geen toegang tot hebt"

“Overtuigend solliciteren is een vak"

"Je leven achterwaarts begrijpen, voorwaarts leven"

"Investeren in inzichten is investeren in de kwaliteit van je leven"

"Alles wat je traint daar word je beter in"

"Als je overweegt te stoppen met je ontwikkeling, bedenk dan waarom je begon"

"Voer de regie over je leven"

"De dingen zijn vaak niet zoals we ze zien …"

"Doe jij waar je goed in bent?"

"Als je praat vertel je wat je weet, als je luistert leer je"

"Het leven hoeft niet ingewikkeld te zijn, vaak doen wij ingewikkeld"