Junior Consultant Investments

Doorlopende werving

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is wereldwijd de grootste vastgoedadviseur met 24.000 werknemers verspreid over 300 kantoren in 58 landen. In Nederland worden thans vanuit hun kantoren in Amsterdam, Hoofddorp, Almere en Den Haag vastgoedactiviteiten verricht voor hun cliënten op het gebied van Investments, Research, Retail, Valuation Advisory, Agency, Global Corporate Services, Logistics /Industrial en Property management

Bedrijfscultuur

Het succes wordt gerealiseerd door de medewerkers. De dynamische omgeving vraagt om medewerkers met een proactieve en flexibele houding. De aandacht voor kwaliteit bevordert de efficiëntie en persoonlijke servicegerichtheid naar de cliënten. Hun medewerkers zien de verregaande voordelen van het werken in teamverband, terwijl aan de andere kant eigen verantwoording wordt genomen in actieve leermogelijkheden op het gebied van carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Onze opdrachtgever biedt een veelzijdige functie in een inspirerende, dynamische, internationale no-nonsense organisatie met gedreven professionals en een sterk groeipotentieel. Het leveren van kwaliteit is daarbij echter belangrijker dan kwantitatieve groei

Functie omschrijving

Je opereert in een enthousiast en professioneel team van adviseurs die zich zelfstandig en in teamverband bezighouden met de totale begeleiding van cliënten bij het investeren in commercieel vastgoed. Als Junior Consultant heb je uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van investeringen in commercieel vastgoed. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verzamelen van informatie, het schrijven van rapportages, het opstellen van rekenmodellen, adviezen schrijven over verkoop en aankoop strategieën, ondersteuning bieden bij beleggingstransacties en het uitvoeren van het due dilligence proces.

Functie eisen

Wij zoeken een collega met een vastgoedgerelateerde opleiding op HBO of academisch niveau, die zelfstandig kan werken, maar ook over de nodige teamgeest beschikt. De Junior Consultant Investments is innovatief en initiatiefrijk, met een goed ontwikkeld commercieel inzicht en vasthoudendheid. Zijn of haar uitstraling komt krachtig over op anderen. Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Locatie

Amsterdam

Contactpersoon

Trucella van Moorselaar
E: info@tvmwerkenadvies.nl